Werken bij

Ben je een zelfstandige zorgverlener met gevoel voor diversiteit en ervaring in de ouderenzorg?

Stichting Indra is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde zorgverleners in de thuiszorg. Met name voor de Wijkzorg zoeken wij zorgverleners vanaf niveau 2-3  en verpleegkundigen.

De werkzaamheden

• Je bent verantwoordelijk voor de verzorging , verpleging en de begeleiding van de cliënt.
  • Je werkt zelfstandig maar hebt ook regelmatig overleg met o.a. collega zorgverleners voor het afstemmen van de zorg.
  • Je bent (mede) verantwoordelijk voor het maken van het zorgplan en voor de uitvoering daarvan bij de cliënt.
  • Verder signaleer je belangrijke veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving en speel je hier op in.

Wij vragen

• Je staat open voor diversiteit en bent cultuur sensitief
  • Je werkt graag met ouderen en bent klantgericht
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Relevant diploma als verzorgende (IG).

Werktijden

In overleg met collega’s bepaal je je werkdagen en tijden.

Wat biedt Stichting Indra

Je bepaalt in overleg zelf je werktijden en je hebt voldoende tijd en aandacht voor de cliënt. De administratieve lasten worden tot een minimum beperkt. Wij verzorgen de gehele facturering en richten ons op de acquisitie van klanten.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@stichtingindra.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Olga Badal, directeur/bestuurder op dinsdag en donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Mobiel 06 – 23 91 75 57.